Op zoek naar een aannemer voor het beheer en onderhoud van gebouwen? Dan bent u bij Muddebouw aan het juiste adres! Een goed onderhouden pand is niet alleen goed voor de mens, het is ook nog eens cruciaal voor de veiligheid. Zo zal u op lange termijn minder hoge onverwachte reparatie- of herstelkosten ervaren wanneer uw pand of woning goed is onderhouden. Bij Muddebouw kunt u terecht voor verschillende onderhoudswerkzaamheden van A tot Z. Als aannemer bieden wij bouwadvies en onderhoud, zowel projectmatig- als totaalonderhoud. Onze werkwijze is klantgericht en klantvriendelijk. Dat blijkt uit ons nog steeds groeiend aantal samenwerkingsverbanden met bedrijven en woningcorporaties.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onderhoud voor uw woning/pand? Dan helpen we u graag verder. Neem contact met ons op!

Wat is gebouwbeheer?

Gebouwbeheer vindt vaak bij organisaties of vastgoedbeheerders plaats. Bij het beheren van een gebouw wordt er toezicht gehouden op de gezondheid, veiligheid en het onderhoud van uw pand. Hierin is het belangrijk om te voldoen aan wet en regelgeving. Gebouwbeheer en strategisch vastgoed beheer hangen nauw samen. Hierbij wordt beoordeelt of een gebouw nog werkbaar kan zijn en of het interessant is om het gebouw te behouden. Hier wordt ook gekeken of het efficiënt is om het gebouw te verbouwen, renoveren of misschien wel te verduurzamen. Afhankelijk van de conditie van het gebouw. Muddebouw kan als partner dienen bij het onderhoud van uw pand. Als familiebedrijf hebben we ruim 40 jaar ervaring en richten we ons vooral op renovatiewerkzaamheden. Een goed onderhouden woning of pand draagt immers bij aan minder onvoorziene kosten.

Onderhoud van gebouwen

Binnen het beheer en onderhoud van gebouwen hebben wij verschillende disciplines. Zo zijn onze activiteiten divers en zijn onze medewerkers breed inzetbaar. Wij voeren onderhoud, klein en groot, uit aan uw pand, zowel op periodieke als incidentele basis. Ook kunnen wij mutatieonderhoud uitvoeren en zijn we er voor alle renovatiewerkzaamheden. Hieronder meer over onze activiteiten.

Renovatie & onderhoud

Vandaag de dag  worden er met het oog op milieubewustheid steeds meer gebouwen gerenoveerd en onderhouden om zo een langere en betere levensduur te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van een pand, onderhoud aan het dak of gevelmetselwerk herstellen. Bij Muddebouw doen we dit altijd met een team van onze eigen mensen die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Denk aan timmerlieden, loodgieters, elektriciens, schilders en servicemonteurs. Als familiebedrijf kennen wij geen ingewikkelde organisatiestructuur. De lijnen zijn kort en daarom zijn wij in staat flexibel in te springen op nieuwe vraagstukken en klussen.

Planmatig- en groot onderhoud

Voor het beheer en onderhoud van gebouwen staan wij altijd voor u klaar. Voor onze opdrachtgevers zijn wij partner voor het uitvoeren van planmatig- en groot onderhoud. Een goed onderhouden woning of pand draagt immers bij aan minder hoge onverwachte reparatie- of herstelkosten. Als we het over planmatig onderhoud hebben, hebben we het over onderhoudswerkzaamheden die van te voren zijn bepaald. Denk hierbij aan schilderwerk, het vervangen van kozijnen, of het plaatsen van een nieuw keuken, badkamer of toilet. Bij groot onderhoud voldoet een gebouw of huis niet meer aan de wensen of eisen van een bepaalde doelgroep. Tijdens groot onderhoud worden ruimtes/ delen van een pand of woning geheel vernieuwd. Ook kunnen duurzaamheidswerkzaamheden hieronder vallen.

Lees hier meer over onze activiteiten.

Onderhoud op het gebied van duurzaamheid

Duurzaam is niet alleen de manier waarop wij bouwen maar ook hoe wij als bedrijf te werk gaan. Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO) omdat wij een positieve bijdrage willen leveren aan een schoon milieu en een schone toekomst. Wij laten u graag kennis maken met onze groene identiteit. Dit houdt onder andere in dat ons wagenpark deels elektrisch is, wij energie neutrale gebouwen hebben, we onszelf van stroom voorzien door middel van zonnepanelen en dat we streven naar een ‘paperless office’. Ook binnen verbouwingen maken wij gebruik van duurzame materialen.

Over Muddebouw

Muddenbouw heeft twee vestigingen in Zuid-Holland. Hier ontvangen we u graag in Capelle aan den IJssel of Krimpen aan de Lek. Met ruim 120 man werken wij dagelijks vol trots voor onze verschillende opdrachtgevers in dit werkgebied. Naast beheer en onderhoud van gebouwen kunnen we u ook helpen op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Ook hebben wij onze eigen houtzagerij waar door middel van machinale houtbewerking op een ambachtelijke wijze de gevraagde producten gemaakt worden. Goed om te weten is dat wij een ISO9001:2015 en VCA** gecertificeerd bedrijf zijn. Dit bevordert de kwaliteit en de veiligheid binnen ons bedrijf.

Heeft u nog vragen?

Wenst u meer informatie te ontvangen over beheer en onderhoud van gebouwen bij Muddebouw? Dan helpen we u graag verder! We geven u alle informatie die u nodig heeft, zodat u goede beslissingen kunt maken. Daarnaast adviseren we ook graag over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we u het beste kunnen helpen. Neem contact op via het formulier op de website, per mail of telefonisch.