Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het beheer en onderhoud gebouwen? Dan bent u bij Muddebouw aan het juiste adres. Als familiebedrijf kennen wij geen ingewikkelde organisatiestructuur. De lijnen zijn kort en daarom zijn wij in staat flexibel in te springen op nieuwe vraagstukken en klussen. Als aannemer bieden wij bouwadvies en onderhoud, zowel projectmatig- als totaalonderhoud. Onze werkwijze is klantgericht en klantvriendelijk. Dat blijkt uit ons nog steeds groeiend aantal samenwerkingsverbanden met bedrijven en woningcorporaties.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Beheer en onderhoud gebouwen | Muddebouw staat voor u klaar

Duurzaam is niet alleen de manier waarop wij bouwen maar ook hoe wij als bedrijf te werk gaan. Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO) omdat wij een positieve bijdrage willen leveren aan een schoon milieu en een schone toekomst. Wij laten u graag kennis maken met onze groene identiteit. Dit houdt onder andere in dat ons wagenpark deels elektrisch is, wij energie neutrale gebouwen hebben, we onszelf van stroom voorzien door middel van zonnepanelen en dat we streven naar een ‘paperless office’.

Wij zijn een ISO9001:2015 en VCA** gecertificeerd bedrijf. Dit bevordert de kwaliteit en de veiligheid binnen ons bedrijf.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan wij uiteraard graag voor u klaar. We geven u alle informatie die u nodig heeft, zodat u goede beslissingen kunt maken. Daarnaast adviseren we ook graag over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we u het beste kunnen helpen. Tot ziens bij Muddebouw!