Bent u op zoek naar VvE onderhoud? Dan bent u bij Muddebouw BV zeker aan het juiste adres! Wij helpen u graag verder als het gaat om VvE onderhoud. We zijn gespecialiseerd in onderhoud- en renovatiewerkzaamheden voor allerlei soorten bedrijven. Denk hierbij aan scholen, woningcorporaties en VvE beheerders. Muddebouw is een gespecialiseerd aannemersbedrijf in onderhoud en renovatie. Wij zijn een echt familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de provincie Zuid Holland. Met ruim 120 man werken wij dagelijks vol trots voor onze verschillende opdrachtgevers in dit werkgebied.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder!

VvE onderhoud | Muddebouw staat voor u klaar

Muddebouw doet alles in eigen beheer. Wij hebben dus vaklieden zoals timmerlieden, schilders en tegelzetters in dienst, die er alles aan doen om uw project tot het juiste einde te brengen. Dankzij onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen wij zowel grote als kleine series producten leveren. We voorzien u dus van maatwerk en onze levertijden zijn kort!

Als familiebedrijf kennen wij geen ingewikkelde organisatiestructuur. De lijnen zijn kort en daarom zijn wij in staat flexibel in te springen op nieuwe vraagstukken en klussen.

Naast service bieden aan onze klanten, vinden wij het ook belangrijk om ons bezig te houden met het milieu. Daarom voeren wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk op een duurzame manier uit. Zo is een deel van ons wagenpark inmiddels elektrisch, wekken wij op kantoor onze eigen stroom op door middel van zonnepanelen en streven we ernaar om zo min mogelijk papier te verbruiken.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan wij uiteraard graag voor u klaar. We geven u alle informatie die u nodig heeft, zodat u goede beslissingen kunt maken. Daarnaast adviseren we ook graag over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we u het beste kunnen helpen. Tot ziens bij Muddebouw!