Op zoek naar een aannemer voor het beheer en onderhoud van gebouwen? Dan bent u bij Muddebouw aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor verschillende werkzaamheden van A tot Z. Als familiebedrijf hebben we ruim 40 jaar ervaring en richten we ons vooral op renovatie en onderhoud. Een goed onderhouden woning of pand draagt immers bij aan minder hoge onverwachte reparatie- of herstelkosten.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onderhoud voor uw woning/pand? Dan helpen we u graag verder. Neem contact met ons op!

Beheer en onderhoud van gebouwen | Muddebouw staat voor u klaar!

Met het oog op milieubewustheid worden steeds meer gebouwen gerenoveerd en onderhouden om zo een langere en betere levensduur te krijgen. Bij Muddebouw doen we dit altijd met een team van onze eigen mensen die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Denk aan timmerlieden, loodgieters, elektriciens, schilders en servicemonteurs. Wij voeren onderhoud, klein en groot, uit aan uw pand, zowel op periodieke als incidentele basis. Daarnaast doen we ook aan contractonderhoud, waarbij een team uw reparatieverzoek zo snel mogelijk oplost.

Lees hier meer over onze activiteiten.

Over Muddebouw

Muddenbouw heeft twee vestigingen in Zuid-Holland. Hier ontvangen we u graag in Capelle aan den IJssel of Krimpen aan de Lek. Met ruim 120 man werken wij dagelijks vol trots voor onze verschillende opdrachtgevers in dit werkgebied. Naast beheer en onderhoud van gebouwen kunnen we u ook helpen op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Ook hebben wij onze eigen houtzagerij waar door middel van machinale houtbewerking op een ambachtelijke wijze de gevraagde producten gemaakt worden.

Heeft u nog vragen?

Wenst u meer informatie te ontvangen over beheer en onderhoud van gebouwen bij Muddebouw? Dan helpen wij u graag verder en beantwoorden we al uw vragen. Neem contact op via het formulier op de website, per mail of telefonisch.