Bent u op zoek naar onderhoud gebouwen? Dan bent u Muddebouw zeker aan het juiste adres! Wij zijn een aannemingsbedrijf dat projecten uitvoert voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Heeft u dus panden die regelmatig onderhoud nodig hebben? Dan is Muddebouw uw partner. Wij doen alles in eigen beheer, dat wil zeggen dat we voor elke klus de juiste vakmensen in huis hebben. Hierdoor kunnen we razendsnel schakelen en zijn we flexibel in het meedenken.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Muddebouw voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Onderhoud gebouwen | Muddebouw helpt u graag!

Muddebouw is een gespecialiseerd aannemersbedrijf in onderhoud en renovatie. Wij zijn een echt familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de provincie Zuid Holland. Met ruim 120 man werken wij dagelijks vol trots voor onze verschillende opdrachtgevers in dit werkgebied.

Muddebouw is een multidisciplinair bedrijf waar uitsluitend vakmensen en specialisten werken. Zo hebben wij eigen schilders, timmerlieden, loodgieters en nog meer specialisten om uw klus succesvol af te ronden. Wij zijn breed inzetbaar en leveren de meest uiteenlopende projecten en werkzaamheden af. Met onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen wij zowel grote als kleine series produceren en leveren. Hierdoor leveren wij maatwerk en zijn onze leveringstijden kort.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Als u vragen heeft staan wij uiteraard voor u klaar. We vinden het belangrijk om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar uiteraard ook telefonisch of per mail. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Tot ziens bij Muddebouw!