Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud woningcorporaties? Dan bent u bij Muddebouw aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in onderhoud en renovatie aan gebouwen. Dit doen wij voor onder andere scholen, woningcorporaties, VvE beheerders en andere soorten bedrijven. Dankzij onze gedreven team, kunnen we elke klus in eigen beheer uitvoeren waardoor we snel in kunnen spelen op de wensen van onze klanten.

Bent u benieuwd wat Muddebouw voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op!

Onderhoud woningcorporaties | Wij staan voor u klaar

Muddebouw werkt voor verschillende bedrijven. Denk hierbij aan woningcorporaties, VvE beheerders en scholen. Hiervoor voeren we onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit. Dat doen we met ons eigen team, van onder andere timmerlieden, schilders, loodgieters, elektriciens en nog veel meer. Wij doen alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel schakelen en inspelen op de wensen van onze klanten. Dankzij onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen we maatwerk leveren, dat ook nog eens snel geleverd kan worden.

Wij doen wat we beloven want afspraak is afspraak. Onze klanten en opdrachtgevers krijgen deze zekerheid van ons. Net als ons personeel. Wij zijn een betrouwbare partner en inspirerende werkgever.

Naast 100% tevredenheid bieden aan onze klanten, vinden wij ook duurzaamheid erg belangrijk. Dat doen we door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We hebben een (deels) elektrisch wagenpark, zonnepanelen op het dak en streven naar een ‘paperless office’. Hiermee dragen we een steentje bij aan een schoner milieu.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers helpen u verder en informeren u uitgebreid over alle mogelijkheden die Muddebouw te bieden heeft. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. Tot ziens bij Muddebouw!